info(@)softub.bg

Количка

Често задавани въпроси

Не, SOFTUB няма нужда от свързване към водопроводната мрежа – може да бъде източена с помощта на маркуч на най-близкото подходящо място – в канал, в градината, в шахта. Поради патентованите системи максималната инсталирана мощност е 1400 вата, което означава, че не може да надвиши тази консумация, респективно не е нужна никаква допълнителна подготовка. А с вода може да бъде напълнена или допълвана по всяко време по всякакви начини.
Не! SOFTUB са произведени от силно-изолационна пяна и устойчиви на времето материали Leathertex и Syntex, които ги правят леки и енергийно-ефективни, меки и удобни, като в същото време здрави и износоустойчиви.
Поддръжката на гореща вана може да бъде много висока поради голямото потребление на електроенергия. Благодарение на иновативната технология за повторно използванена топлината, SOFTUB са пазарни лидери по отношение на енергийна ефективност, като поддържа ниски експлоатационни разходи за горещата вана. В зависимост от доставчика на електроенергия, външната температура колко време се използва ваната, разходите за SOFTUB са около 50 ст. на ден, което е миниатюрна част в сравнение с разхода за електроенергия в много други горещи вани!
Не! Единствено Ви е необходим стандартен домакински ел. контакт, в който да я включите след като я позиционирате на желаното място. Няма сложно окабеляване и скъпи такси за ел. инженер за монтаж на Вашата СПА. А благодарение на технологията за повторно използване на топлината, тя не използва количеството електроенергия като повечето останали вани.
Поради стабилната конструкция от пяна Polybond, може да транспортирате Вашата вана по всякакъв начин - с камион, с ремарке, на тавана на автомобила, с лодка. Единствено се погрижете да е добре привързана към корпуса на превоззното средство!
Единствено трябва да се уверите, че пода ще издържи (ако е на тераса) и да имате минимално отстояние от страните. Всичко останало зависи от желанията и въображението Ви!
Това са двата материала, използвани за външна облицовка на горещите вани SOFTUB. Поради изключителната устойчивост към вода и слънчеви лъчи, тези материали са широко използвани в морската индустрия, в частност яхти и круизни кораби.
Благодарение на използваната изолационна пяна Polybond в структурата на ваната, SOFTUB е изключително приятна в студено време. Уверете се да е постоянно включена към ел. мрежа и може да сте спокойни дори и при минусови температури. А снега единствено допринася за пълноценно СПА изживяване!