info(@)softub.bg

Количка

История на SOFTUB

История накратко

За последните 30 години SOFTUB беше едно необикновено приключение. От скромното начало с малко магазинче в Лос Анджелес, Калифорния, сега SOFTUB е международна корпорация с фабрики на двата бряга на САЩ и дистрибуция в 50 щата и повече от 30 държави. Основните причини за големия успех на SOFTUB е наистина уникалната, иновативна продуктова концепция и отдадеността и усърдната работа на стотици талантливи служители, дилъри и дистрибутори.

Първи стъпки

Историята започва преди повече от 30 години от малка група от инженери в един гараж. След като преглеждат представените до момента на пазара горещи вани, те създават рентабилен, здрав и удобен модел, който включва възможно най-добрите характеристики. „Винаги ще помня нашето зловещо първо изложение“, казва Том Торнбъри, собственик и основател на SOFTUB. „През Януари 1987 г. отидох на изложението NSPI в Атлантик сити с единствената SOFTUB, която съществуваше тогава. Бях посрещнат от бурята на века, която отложи изложението и ограничи много посещаемостта. Въпреки това нашия продукт привлече внимание и даде на мен и моите партньори стимул да инвестираме нашето време и ограничен капитал в него.“

Уникалното

Уникалността на SOFTUB за кратко време утвърди репутация на продукта като пионер в пазарна ниша и 5 години по-късно, през 1992 г., SOFTUB спечели висока позиция в списъка INC 500 на най-бързо развиващите се компании и остана там за рекордните 3 години. От тогава присъства неизменно по телевизията, списанията и различни реклами в САЩ. През 1996 г. SOFTUB е показана официално на Олимпийските игри в Атланта, Джорджия.

Двама от ранните партньори на Том възприеха идеята да се използва мека, свръхлека пяна едновременно за основно тяло и за изолация и също разработиха технологията за повторно използване на топлината, която позволява на използващите SOFTUB да я включат в обикновен контакт и така едновременно да се захранват хидромасажните дюзи и да се подгрява водата без нагревател. Дори 30 години по-късно тези уникални патентовани технологии все още отличават SOFTUB като най-портативната, удобна и енергийно-ефективна гореща вана на пазара. На практика, Софтъб беше „зелена“ преди това да стане актуално!

Днес

В днешни дни SOFTUB продължава да е лидер в иновациите за портативен дизайн за горещи вани и притежава много патенти с всички прилежащи процеси и компоненти, които остават некопирани от никой друг. SOFTUB има инженерен екип, посветен на идеята да разработи най-енергийно-ефективната, удобна, достъпна и приятна СПА на пазара.

На българския пазар официалният представител е СОФТЪБ България ЕООД. Тя предлага всички продукти и услуги, предлагани от SOFTUB, като допълва гамата с всичко необходимо за постигане на пълна релаксация.