info(@)softub.bg

Количка

8 причини да изберете SOFTUB

Горещите хидромасажни вани SOFTUB предлагат индивидуалност, щадят околната среда и са максимално гъвкави. Това е чудесен начин да разпуснете от стресиращия шум и суетата на ежедневието.

   1. ЕНЕРГИЙНО-ЕФЕКТИВНА

Горещите хидромасажни вани SOFTUB са пазарен лидер по отношение на технология за повторно използванена топлинната енергия. Hydromate комбинира помпа, мотор и нагревател в един-единствен модул. Филтрираната вода се нагрява, като използва генерираната топлина от мотора, като редуцира консумацията на електроенергия до абсолютен минимум.

   2. ПОРТАТИВНА

Изключитело лека, лесна за използване и с опростено инсталиране: SOFTUB е най-портативната хидромасажна вана в света, не съществуват граници за възможности за монтаж, включително балкони и покривни тераси, не се изисква бетонен под и се инсталира от само един човек.

   3. УДОБНА

Когато говорим за комфорт и релаксация, ваните SOFTUB нямат равни. Интериорът от мека, но здрава пяна Polybond, прави SOFTUB приятна и комфортна като кожено кресло, независимо в каква позиция изберете, а благодарение на ниския не-хлъзгав борд е с изключително лесен подход – гаранция за бляскаво влизане!

   4. СТИЛНА

Красиви и тактилни материали, модерни екстериорни цветове и практични, стилни аксесоари – SOFTUB е перфектният образец за дизайн, стил и превъзходно качество.

   5. ТИХА

SOFTUB са оборудвани с технологията Advanced Whisper, която ги прави най-тихите хидромасажни вани в света – може да релаксирате в успокояваща тишина, да се наслаждавате на любимата музика или да разговаряте с любимите си хора без фоновия шум да Ви притеснява.

   6. ХИГИЕННА

Автоматичната пречистваща функция на SOFTUB – Ozonator – предоставя интензивно пречистване на водата, за да се наслаждавате на кристално-чиста висококачествена вода всеки път като използвате ваната.

   7. УСТОЙЧИВА НА ВРЕМЕТО

В дъжд или слънце, без значение дали е мразовито или горещо навън – Leathertex, здравия екстериорен материал, може да издържи почти всякакви метеорологични условия. SOFTUB е синоним за издържливост и цветове, които не се променят с времето.

   8. ГЪВКАВА

SOFTUB предлага много пространство и максимална свобода на движение със свободноизбираеми места за сядане и лежане без ограничения.